Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Dia Mundial del VMP

julio 10 @ 18:00 20:00 CEST

Un any més ens donem cita als carrers de Barcelona, de forma festiva, per sol·licitar a les Nacions Unides que aprovin el Dia Mundial del VMP, amb l’objectiu de promocionar internacionalment l’ús de mitjans de transport personal més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, especialment en els trajectes quotidians a les grans ciutats.

Un recorregut captivador

Aquest any apostem per fer-nos veure! S’ha planificat un recorregut molt atraient, doncs passarem pels principals carrers de la ciutat comptal.

El punt de trobada serà a les 18h a l’Arc de Triomf de Barcelona. Des d’allà anirem per la Ronda Sant Pere fins a la Plaça Universitat, girarem pel Carrer Pelayo i arribarem a la Plaça de Catalunya. Després baixarem per les Rambles fins a la Plaça del Portal de la Pau, on continuarem pel Passeig de Colom fins la Plaça Antoni Lopez. Des d’aquí pujarem per la Via Laietana fins la Plaça d’Emili Vilanova i agafarem el Carrer Jaume I per arribar a la Plaça Sant Jaume, on el portaveu de l’AUMP llegirà el manifest del Dia Mundial del VMP.

Aquesta marxa festiva la farem poc a poc, qui vulgui a peu i qui vulgui a velocitat reduïda a sobre del seu VMP, conservant les distancies de seguretat necessàries donada l’actual situació d’excepcionalitat pel Covid-19.

Si vols saber més respecte el Dia Mundial del VMP pots accedir al web: https://DiaMundialdelVMP.org i firmar la petició:

Gratis

AUMP

https://aump.cat

Arc de Triomf

Passeig de Lluís Companys, 1
Barcelona, 08003 España
+ Google Map
barcelonaturisme.com

Interacciones con los lectores

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Olvidaste tu contraseña?